Välkommen till en okomplicerad värld! Executive Living hyr ut smakfullt möblerade företagslägenheter i Stockholm
Boende

"Wherever I lay my hat, it's my home..."

Vem var det nu som sjöng så?

Hur som helst tycker vi inte att det är fullt så enkelt. Vad är det då som gör ett hem ett hem och inte bara en plats att sova på?
Vi anser att svaret står att finna i de små detaljerna. Vi vill verkligen att våra företagslägenheter ska kännas som ett hem, och det betyder att vi lägger ner stor möda på de små detaljerna.

Att sova gott är en förutsättning för ett effektivt arbetsliv Att sova gott är en förutsättning för ett effektivt arbetsliv. Vi samarbetar med leverantörer som är kända för att göra möbler av hög kvalitet och våra sängar är inget undantag. Vår förhoppning är att du sover skönt och vaknar utvilad.

Vi har allt ifrån välplanerade ettor till större lägenheter som även lämpar sig för representation. Du känner igen dig i alla våra företagslägenheter, men vi utgår ändå alltid ifrån varje objekts förutsättningar och särdrag när vi inreder.

Eftersom det enda du behöver för att flytta in är dina personliga tillhörigheter, hittar du allt det praktiska som vattenkokare, strykjärn och stekpannor, men även en stor TV. I köket finner du förutom porslin, köksgeråd och mikrovågsugn också en lyxig kaffemaskin för att förgylla frukosten med en espresso/cappucino/kaffe latte i bästa café kvalitet. De lägenheter som har balkong eller uteplats är utrustade med utomhusmöbler.

Vår ambition är att inredning och utrustning ska vara komplett, så hör av dig om det är något du saknar.

Vardagsrum

Klicka på bilderna nedan för förstoring.

Kontakta oss gärna för bokning
och/eller frågor:

E-post: info@executiveliving.se
Telefon: 08-33 55 63