Välkommen till en okomplicerad värld! Executive Living hyr ut smakfullt möblerade företagslägenheter i Stockholm
Hyresvillkor

Hyresvillkor

När du hyr våra företagslägenheter med service för en avtalad tid finns det oftast inte någon max tid som du längst får hyra lägenheten, utan hyrestiden är för det mesta öppen. Det är du och den boende som bestämmer längden på kontraktet. Kontraktstiden kan även förlängas, så länge det görs inom den avtalade tidsramen.

I hyran ingår alltid uppvärmning och vatten, elektricitet, Internet samt ofta städservice och förbrukningsmaterial. För det mesta finns diskmaskin och i bland tvättmaskin i lägenheten och det går oftast att lägga till en parkeringsplats. När det inte finns någon tvättmaskin i lägenheten finns det alltid en bokningsbar tvättstuga i fastigheten som får nyttjas utan extra kostnad.

Månadsavgiften ska betalas i förskott och normalt senast den 25:e månaden innan. Tillsammans med den första månadsavgiften ska även en deposition betalas. Depositionen återbetalas efter hyresperiodens slut och slutgiltig inspektion genomförts. Kostnader för eventuella skador eller förluster till följd av hårt slitage dras från depositionen innan återbetalning.

Alla våra lägenheter är av trivsel- och allergiskäl rökfria.

Du som hyresgäst förbinder dig att vara aktsam med lägenheten, dess inventarier och omgivning. Du får inte hyra ut lägenheten och ej heller installera utrustning i lägenheten utan medgivande från Executive Living.

Vi ska göra allt för att din anställdes vistelse i vår lägenhet ska bli så bekymmersfri och trivsam som möjligt!

Hyresvillkor

Kontakta oss gärna för bokning
och/eller frågor:

E-post: info@executiveliving.se
Telefon: 08-33 55 63